O nama

Tko smo?

ECOL d.o.o. je specijalizirano poduzeće za planiranje, projektiranje, savjetovanje, distribuciju i ugradnju najsuvremenijih sistema grijanja i hlađenja uz uporabu obnovljivih izvora energije. Ovi izvori se iskorištavaju najvećim dijelom putem toplinskih crpki koje, uz vrlo malu potrošnju energije, služe za grijanje odnosno hlađenje objekata svih veličina i namjena, te za pripremu tople sanitarne vode. Uz ove crpke koristimo i najnovije solarne ćelije koje  preuzimaju energiju ambijenta i pri ekstremno lošim vremenskim uvjetima.

U skladu s namjenom i kategorijom objekta nudimo investitorima najsuvremenije sustave s višestrukom uštedom energije (3-7 puta u odnosu na klasične sustave), koji osiguravaju vrhunske mikroklimatske uvjete. Dugogodišnja suradnja s europskim proizvođačima nam daje mogućnost da isporučimo kompletan sistem „ključ u ruke“.

Stručno osoblje osigurati će potrebnu podršku prilikom puštanja u rad instalirane opreme, a na usluzi smo vam  24 sata dnevno.

Što radimo?

Ugrađujemo najkvalitetnije komponente te brinemo o primjeni svih propisa iz područja ekoloških normi kao i grijanja i klimatizacije.

Naš moto i cilj je zaštita okoliša, ušteda energije te savršena udobnost i zdrav ugođaj uz idealne mikrobiološke uvjete u stambenim i poslovnim objektima.

Našu kvalitetu potvrđuje lista naših referentnih objekata te zadovoljstvo naših korisnika usluga.

 

Čista energija uz čistu uštedu za toplinu Vašeg doma